טבעות סינטה, עלי תבלין, פיצוחים וטפטוף מתוק

אצבעות סינטה

מצרכים ל 10 מנות

  • 2 קילו סינטה משוישת
  • 200 גרם מכל אחד מעשבי התיבול: פטרוזיליה, כוסברה, נענע ובצל ירוק
  • 100 גרם מכל אחד מהפיצוחים: קשיו, אגוזי מלך, שקדים
  • 1 מיץ מלימון טרי
  • 5 כפות שמן זית סורי משק אחיה
  • 10 כפות סילאן
  • 10 כפות טחינה גולמית
  • מלח דק, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. פורסים דק את הסינטה לפרוסות ומשטחים בעזרת פטיש שניצל ומניחים פרוסה לצד פרוסה על גבי ניילון נצמד.
  2. קוצצים את עשבי התיבול מוסיפים את הפיצוחים קצוצים ומטבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים יחד.
  3. מניחים על גבי דפי הסינטה את סלט עלי תבלין ובעזרת הנילון הנצמד מגלגלים לרולדה.
  4. מעבירים למקרר ל- 10 דקות .
  5. במקביל מערבבים את הסילאן והטחינה

הגשה
בעזרת סכין חדה פורסים את רולדת הסינטה לטבעות בעובי 2 ס”מ
מניחים על צלחת הגשה ומטפטפים מעל את הטחינה סילאן.

בתאבון!

קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי