בשרי
ספגטי כבדים, קבנוס ועשבי תיבול
- ספגטי
- 300 גר כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות
- 1 קבנוס פרוס דק
- צרור פטרוזיליה
- 4 שיני שום
- פלפל חריף אדום פרוס
- צרור בצל ירוק
- צרור בזיליקום
- מלח ופלפל
- 6 כפות שמן זית משק אחיה
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כשמונה דק’ .
- במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים כדקה
- מוסיפים את כל המרכיבים יחדיו למעט הפסטה, מתבלים במלח פלפל ומטגנים דקה נוספת.
- מוסיפים את הפסטה ומגישים