בשרי
עוף צלוי בעגבניות ותפוחי אדמה
מוצרים:
- 4 כרעי עוף חצויים
- 8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות
חומרים למרינדה
- פחית פולפה
- חצי כוס פסאטה עגבניות (מחית)
- 2 כפות סויה
- כפית סוכר
- 5 שיני שום כתוש
- כפית פפריקה מתוקה
- 4 כפות שמן זית משק אחיה
- מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- כוס מים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 250 מעלות , מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים היטב את העוף ותפוחי האדמה
- מסדרים הכל בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל 30 דק
- יוצקים כוס וחצי מים בתבנית ומקרצפים מעט את המשקעים מורידים ל 180 מעלות וממשיכים לאפות כ 40 דק