פילה דג עם ממרח שום בקראסט שקדים

מתכון לפילה דג עם ממרח שום משק אחיה

מתכון למנת דג חלומית באפס מאמץ של רון יוחננוף 🙂

מצרכים:

  • 5 פילה דג טרי ואיכותי (אפשר כל סוג דג)

לרוטב:

מפזרים מעל:

  • שקדים פרוסים
  • פרוסות דקות דקות מלימון
להזמנת ממרח שום עם סלק ואגוזים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מניחים את פילה הדג בתבנית, מורחים על כל פילה דג מהממרח בנדיבות.
  3. מפזרים מעל את השקדים הפרוסים. מזלפים מעל שמן זית, מפזרים מלח / פלפל שחור ומניחים את פרוסות הלימון.
  4. אופים בתנור כ-15 דקות עד הזהבה.
  5. מעבירים את התנור לאופציה גריל ומזהיבים את הדג עוד ממש כמה דקות קצרות עד שמקבל צבע זהוב.
  6. זהירות לא לשרוף את השקדים.

קרדיט- רון יוחננוף

ללא חומרים משמרים
19.00
9.50 ל-100 גר'
57.00926.00
5.147.60 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר