בשרי
טרטר אסיאתי על קרקר אורז
מצרכים ל-5 מנות
- 500 גרם של קוביות פילה בקר טרי
- 3 כפות שמן זית ארבקינה משק אחיה
- 30 גרם ג’ינג’ר קצוץ
- 50 גרם בצל שאלוט קצוץ
- צרור עירית
- 2 כפות מיונז
- 1 כף שמן סומסום
- 2 כפות צילי חריף
- 2 כפות סויה
- 50 גרם זרעי סומסום
- 10 דפי אורז
- חבילה נבטים סויה
לפסטו
- צרור כוסברה
- 50 גרם בוטנים
- 2 שיני שום
- 7 כפות שמן זית ארבקינה משק אחיה
אופן ההכנה
- את קוביות פילה בקר קטנות מערבבים ביחד עם הג’ינג’ר העירית והשאלוט הקצוצים
- מוסיפים מיונז מעורבב עם צ’ילי חריף, שמן סומסום, סויה, שמן זית ארבקינה משק אחיה
- לוקחים דף אורז ומניחים בסיר עם שמן צמחי ומוציאים כאשר הדף הופך לפריך אחרי מספר שניות
- מורחים של פסטו כוסברה בוטנים על הקרקר אורז
- מניחים נבטים שהושרו במי קרח, ומעל מניחים את הטרטר פילה בקר המטובל ולסיום זרעי סומסום קלויים
בתאבון
קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי