בקלאווה פיצוחים דבש וטחינה גולמית

בקלאווה פיצוחים דבש וטחינה גולמית

המנה יכולה להיות חלבית או פרווה בתלות בשימוש בחמאה או בשמן זית

מצרכים ל 10 סועדים:

*כל הפיצוחים קלויים אבל לא מומלחים

אופן ההכנה:

  1. מבשלים מים וסוכר על אש קטנה עד קבלת מרקם של סירופ, מוסיפים את מי הוורדים.
  2. קוצצים את כל הפיצוחים, מערבבים יחד עם קינמון, סוכר חום וקוקוס
  3. על גבי 2 דפי פילו עם הברשה של חמאה או שמן זית בין כל שכבה מסדרים מהאגוזים לאורך הפילו ומגלגלים בעזרת מוט ברזל/שיפוד. (מומלץ להסתכל על ההקלטה בזום כדי להבין את טכניקת העבודה) חשוב שהגלגלול יהיה מהודק
  4. מעבירים לתבנית אפיה משומנת בחמאה/שמן זית כשבצק הפילו מכסה את כל תחתית התבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ- 35 דקות או עד השחמה.
  5. מוציאים מהתנור ומיד בוזקים מעל את סירופ הסוכר.
  6. מקררים מעט ומזלפים מעל טחינה גולמית ודבש

**מתאים עם תה נענע /קפה שחור

בתאבון!

קרדיט: שף גולן ישראלי

לחברי המועדון! ממרח חרוסת ב-₪15 בקניית שמן זית
59.00926.00
5.147.87 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
20.00
4.44 ל-100 גר'
20.00
5.71 ל-100 גר'
/*קוד פלאשי לטופס הרשמה לשידור מידע מועדון לקוחות*/