צמחוני
ברוסקטה של סלמון כבוש ואבוקדו
מוצרים:
- 10 פרוסות דקות של סלמון
- חומרים לנוזל כבישה :
- 5 כפות חומץ טבעי
- 4 כפות שמן זית משק אחיה
- 5 כפות מים
- 1 שן שום כתושה
- רבע כפית סוכר
- כפית שטוחה מלח
- צרור עירית קצוצה
- פלפל צ׳ילי טרי קצוץ
להרכבת המנה:
- פרוסת לחם לבן קלויה
- אבוקדו פרוס וחתוך
- בצל לבן פרוס דק
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים ויוצקים על פרוסות הסלמון ומשהים לחצי שעה
- מסדרים את פרוסות האבוקדו ואת הבצל מעל הלחם
- מוציאים בזהירות את פרוסות הסלמון ומסדרים מעל האבוקדו , יוצקים עוד שמן זית ומלח גס ומגישים