₪100 בלבד בקנייה מעל ₪500 באתר
₪100 בלבד בקנייה מעל ₪500 באתר
₪110.00
לחמם שמן זית מזן סורי במחבת עד שהשמן לוהט, להקפיץ את הירקות הירוקים לפי סדר קושי, לתבל במלח ופלפל ולהוסיף יין לבן. לסגור עם מכסה ולהוריד מהגז עד ההגשה – עד כ-5 דקות לערך. להוסיף את עלי הקייל אחרי שהורדנו את המחבת מהאש.
לטעום את הירקות ולתקן תיבול בהתאם לטעם.
במחבת נוספת לחמם שמן זית ארבקינה או קורנייקי. במקביל לעשות חתכים באלכסון בפילה הדג, לצרוב בשמן זית לא חם (כדי שהעור לא יתקפל וייחרך) תחילה על העור ואז להפוך. להוסיף מלח ופלפל שחור.
עם פאלטה נהפוך את הדג במחבת.
להניח ירקות ירוקים על גבי הצלחת, מעליהם את הדג הצרוב. נגרד בעזרת פומפייה דקה (מיקרופלן) קליפת לימון ונסחוט קצת לימון על הדג. נזלף מעט שמן זית סורי.
בתאבון!
קרדיט: השף גולן ישראלי
הרשמו עכשיו (בחינם) למועדון הלקוחות של משק אחיה! ותיהנו מ...
15 ₪ מתנה
ברכישה של מעל ל-320 ₪. המתנה תחכה לכם בעמוד התשלום, ברכישה הראשונה בלבד
מבצעים בלעדיים
אל תדאגו, נעדכן אתכם שלא תפספסו
הטבת יום הולדת (בקרוב...)
שתשלח אליכם למייל
תודה שהמתנתם. שמן ראשית המסיק כבר איתנו : )
כל השמן שנמכר החודש באתר הוא ראשית המסיק.
בימים אלו אנו מסיימים את סינון משקעי השמן החדש ונתחיל לספק לכם שמן זית איכותי וטרי.
בהדרגתיות נתחיל למכור את כל הזנים - שמן הבית, סורי, ארבקינה, פיקואל ואחרון אחרון חביב הקורנייקי.
מוזמנים להיכנס לאתר ולהזמין כרגיל את השמן אליו אתם רגילים או להעיז ולהזמין בנוסף זן חדש שתרצו להתנסות בו
השמן ישלח אליכם במהלך החודש
שתהיה לכולנו שנת שמן זית חדשה ומוצלחת עם קולינריה משובחת
שלכם, משק אחיה