קרם חציל וקרפצ’יו תפו”א

לקרם:

  • חציל קלוי נקי מקליפה וגבעול
  • חצי כוס שמנת מתוקה חמימה
  • כף שמן זית משק אחיה
  • מלח

לסלט עגבניות:

  • 10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות
  • צרור עירית קצוצה
  • כף שמן זית
  • כף מיץ לימון
  • מלח

לקרפצ’יו תפו”א:

  • 3 תפוחי אדמה אדומים אפויים וחמים
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • גבינה בולגרית
  • להגשה: באגט טרי

אופן הכנה:

  1. טוחנים את כל חומרי הקרם לקרם אחיד בבלנדר מוט
  2. מערבבים את כל חומרי הסלט, ומבשלים את תפו”א עד ריכוך.
  3. משטחים את תפו”א מתבלים בשמן זית בנדיבות, מפזרים תבלינים, בצל ירוק וגבינה.
  4. מגישים את הקרם ולצידו את סלט העגבניות וקרפצ’יו תפו”א עם גבינה בולגרית מלמעלה.
  5. מנגבים עם באגט טרי.