רביולי מנגולד ופיקורינו

מרכיבים:

  • חבילה של רביולי מנגולד ופיקורינו
  • 5 עגבניות שרי צבעוניות חצויות
  • 100 גרם פרחי ברוקולי
  • חופן עלי תרד
  • 2 שיני שום קונפי
  • 3 כפות שמן זית קורנייקי של משק אחיה
  • מלח דק לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • חצי כוס יין לבן

שמן זית קורנייקי

57.00926.00
5.147.60 ל-100 מ''ל

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הרביולי לפי הוראות היצרן ושומרים 4-5 כפות ממי הבישול
  2. מטגנים במחבת את השום, הברוקולי, שרי צבעוני ושמן זית כ-2 דקות
  3. מנמיכים את האש ומוסיפים את הרביולי.
  4. מוסיפים את עלי התרד, יין לבן ומי הבישול ומבשלים כ-2-3 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב סמיך.
  5. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

שף: טימור שבתאי