צמחוני
רביולי מנגולד ופיקורינו
מרכיבים:
- חבילה של רביולי מנגולד ופיקורינו
- 5 עגבניות שרי צבעוניות חצויות
- 100 גרם פרחי ברוקולי
- חופן עלי תרד
- 2 שיני שום קונפי
- 3 כפות שמן זית קורנייקי של משק אחיה
- מלח דק לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- חצי כוס יין לבן
אופן ההכנה:
- מכינים את הרביולי לפי הוראות היצרן ושומרים 4-5 כפות ממי הבישול
- מטגנים במחבת את השום, הברוקולי, שרי צבעוני ושמן זית כ-2 דקות
- מנמיכים את האש ומוסיפים את הרביולי.
- מוסיפים את עלי התרד, יין לבן ומי הבישול ומבשלים כ-2-3 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב סמיך.
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שף: טימור שבתאי