צמחוני
קונפי דג ים בשמן זית עגבניות ופלפלים חריפים
מוצרים
- פילה מוסר ים ללא עצמות
- כוס שמן זית משק אחיה
- 3 שיני שום כתושות
- 2 ענפי טימין
- 2 פלחי לימון
- 1 עלה דפנה
- מלח גס
להגשה:
- פלפל חריף ירוק קצוץ
- עגבנייה קצוצה
- 2 פרוסות חלה
- לאבנה
אופן ההכנה:
- במחבת שמים את כל החומרים יחד מחממים ומבשלים על אש בינונית כ 20 דק.
- קולים את החלות ומורחים עליהן לאבנה, ומגישים את נתחי הדג על החלה עם עגבניות ופלפלים חריפים.