קונפי דג ים בשמן זית עגבניות ופלפלים חריפים

קונפי דג ים בשמן זית עגבניות ופלפלים חריפים

מוצרים

  • פילה מוסר ים ללא עצמות 
  • כוס שמן זית משק אחיה
  • 3 שיני שום כתושות 
  • 2 ענפי טימין 
  • 2 פלחי לימון 
  • 1 עלה דפנה 
  • מלח גס 

להגשה:

  • פלפל חריף ירוק קצוץ 
  • עגבנייה קצוצה 
  • 2 פרוסות חלה 
  • לאבנה

אופן ההכנה:

  1. במחבת שמים את כל החומרים יחד מחממים ומבשלים על אש בינונית כ 20 דק.
  2. קולים את החלות ומורחים עליהן לאבנה, ומגישים את נתחי הדג על החלה עם עגבניות ופלפלים חריפים.