קרודו טונה אדומה ואבוקדו

טונה אדומה ואבקדו

מצרכים:

  • פרוסות טונה אדומה טרייה
  • אבוקדו בשל מוצק
  • יוגורט יווני סמיך
  • שמן זית קורנייקי משק אחיה
  • פרוסות צ’ילי חריף
  • מלח ים
  • מיץ לימון
  • עלי כוסברה לעיטור

הכנה:

מורחים יוגורט על צלחת הגשה, פורסים את האבוקדו דק לצורת מניפה ומניחים מעל, מברישים את האבוקדו במיץ לימון טרי ומלח ים, מסדרים יפה מעל את פרוסות הטונה, בוזקים מלח ים, פרוסות צ’ילי חריף, עלי כוסברה ומעל הכל יוצקים שמן זית קורנייקי בנדיבות וזוללים מיד.

קרדיט מתכון: השף נדב אלבז