לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה - משק אחיה

מתכון ללחם טחינה כשר לפסח

מתאים לתבנית אינגליש קייק

חומרים:

סילאן ב-₪10 בקניית פח שמן 5 ל'
15.00
4.29 ל-100 גר'
19.00
5.00 ל-100 גר'
20.00
4.44 ל-100 גר'

אופן ההכנה:

  1. לערבב היטב את כל המצרכים
  2. לשמן תבנית ולהוסיף את הבלילה
  3. לאפות בתנור על 180 מעלות
  4. למשך 25-30 דקות
  5. עד שהחלק העליון שחום והחלק הפנימי יציב.

קרדיט: אלינור רחמים

הממרחים המומלצים שלנו:

בהנחה כמותית
56.00
20.00
10.53 ל-100 גר'
20.00
8.70 ל-100 גר'
20.00
8.70 ל-100 גר'
18.00
10.00 ל-100 גר'
20.00
10.00 ל-100 גר'
/*קוד פלאשי לטופס הרשמה לשידור מידע מועדון לקוחות*/